Сотка Ѓеоргиески бр.25 048 419 418 075 259 000 infotursprilep@gmail.com

Mursalitsa Spa Hotel 3* – Пампорово


Категории ,

Mursalitsa Spa Hotel 3* – Пампорово

Регуларна понуда

MURSALITSA 3* PAMPOROVO                                                                www.mursalitsa.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
1 16.12.2022
22.12.2022
23.12.2022
28.12.2022
29.12.2022
03.01.2023
04.01.2023
30.01.2023
31.01.2023
12.03.2023
13.03.2023
31.03.2023
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM 91 125 158 105 125 91
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 124 169 214 142 167 124
DBL 1+1 CHD (3-12,99) 78 106 135 89 106 78
DBL 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 79 107 136 90 107 79
DBL 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 92 126 159 106 126 92
DBL 2+1 CHD (0-2,99) 92 126 159 106 126 92
DBL 2+1 CHD (3-12,99) 92 126 159 106 126 92
STUDIO
STUDIO 2 ADULTS 107 140 171 120 140 107
STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED 145 190 232 163 190 145
ST2AD 1+1 CHD (3-12,99) 91 120 146 103 120 91
ST2AD 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 92 121 147 104 121 92
ST2AD 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 108 141 172 121 141 108
ST2AD 2+1 CHD (0-2,99) 108 141 172 121 141 108
ST2AD 2+1 CHD (3-12,99) 108 141 172 121 141 108
ST2AD 2+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 109 142 173 122 142 109
ST2AD 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 130 170 207 146 170 130
ST2AD 3+1 CHD (0-2,99) 146 191 233 164 191 146
ST2AD 3+1 CHD (3-12,99) 146 191 233 164 191 146
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2AD 114 171 202 147 171 114
APARTMENT 2AD+EXTRA BED 154 232 273 199 232 154
APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL] 194 292 345 250 287 194
APT2 2+1 CHD (0-2,99) 115 172 203 148 172 115
APT2 2+1 CHD (3-12,99) 115 172 203 148 172 115
APT2 2+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 116 173 204 149 173 116
APT2 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 138 207 245 178 207 138
APT2 3+1 CHD (0-2,99) 155 233 274 200 233 155
APT2 3+1 CHD (3-12,99) 155 233 274 200 233 155
APT2 3+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 156 234 275 201 234 156
APT2 3+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 178 267 316 230 267 178
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD 148 224 282 177 224 148
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED 174 263 332 208 263 174
APT4 4+1 CHD (0-2,99) 149 225 283 178 225 149
APT4 4+1 CHD (3-12,99) 149 225 283 178 225 149
APT4 4+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 150 226 284 179 226 150
APT4 4+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 165 248 312 196 248 165
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 3 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 14 дена 1 ноќ Под 3 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 3 дена 1 ноќ
No Show 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Минимум престој 1 1 4 1 1 1
Доплата за Новогодишна вечера 75 ЕУР за возрасни и 40 ЕУР за деца од 3 до 12.99 години
Цената вклучува: користење на затворен базен, финска сауна, инфрацрвена сауна, парна бања, интернет, паркиг, трансфер до ски

лифтовите

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Early Booking Discount

MURSALITSA 3* PAMPOROVO                                                                www.mursalitsa.com
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
1 16.12.2022
22.12.2022
23.12.2022
28.12.2022
29.12.2022
03.01.2023
04.01.2023
30.01.2023
31.01.2023
12.03.2023
13.03.2023
31.03.2023
STANDARD ROOM
DOUBLE ROOM 91 125 158 105 125 91
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 124 169 214 142 167 124
DBL 1+1 CHD (3-12,99) 78 106 135 89 106 78
DBL 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 79 107 136 90 107 79
DBL 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 92 126 159 106 126 92
DBL 2+1 CHD (0-2,99) 92 126 159 106 126 92
DBL 2+1 CHD (3-12,99) 92 126 159 106 126 92
STUDIO
STUDIO 2 ADULTS 107 140 171 120 140 107
STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED 145 190 232 163 190 145
ST2AD 1+1 CHD (3-12,99) 91 120 146 103 120 91
ST2AD 1+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 92 121 147 104 121 92
ST2AD 1+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 108 141 172 121 141 108
ST2AD 2+1 CHD (0-2,99) 108 141 172 121 141 108
ST2AD 2+1 CHD (3-12,99) 108 141 172 121 141 108
ST2AD 2+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 109 142 173 122 142 109
ST2AD 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 130 170 207 146 170 130
ST2AD 3+1 CHD (0-2,99) 146 191 233 164 191 146
ST2AD 3+1 CHD (3-12,99) 146 191 233 164 191 146
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2AD 114 171 202 147 171 114
APARTMENT 2AD+EXTRA BED 154 232 273 199 232 154
APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL] 194 292 345 250 287 194
APT2 2+1 CHD (0-2,99) 115 172 203 148 172 115
APT2 2+1 CHD (3-12,99) 115 172 203 148 172 115
APT2 2+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 116 173 204 149 173 116
APT2 2+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 138 207 245 178 207 138
APT2 3+1 CHD (0-2,99) 155 233 274 200 233 155
APT2 3+1 CHD (3-12,99) 155 233 274 200 233 155
APT2 3+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 156 234 275 201 234 156
APT2 3+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 178 267 316 230 267 178
2 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 4 AD 148 224 282 177 224 148
APARTMENT 4 AD+EXTRA BED 174 263 332 208 263 174
APT4 4+1 CHD (0-2,99) 149 225 283 178 225 149
APT4 4+1 CHD (3-12,99) 149 225 283 178 225 149
APT4 4+2 CHD (0-2,99) (3-12,99) 150 226 284 179 226 150
APT4 4+2 CHD (3-12,99) (3-12,99) 165 248 312 196 248 165
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 3 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 14 дена 1 ноќ Под 3 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 3 дена 1 ноќ
No Show 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Минимум престој 1 1 4 1 1 1
Доплата за Новогодишна вечера 75 ЕУР за возрасни и 40 ЕУР за деца од 3 до 12.99 години
Цената вклучува: користење на затворен базен, финска сауна, инфрацрвена сауна, парна бања, интернет, паркиг, трансфер до ски

лифтовите

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2022 15% ПОПУСТ
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2022 10% ПОПУСТ
Зима